Ser du ett behov av utveckla företagets, koncernens eller organisationens medarbetare inom ett särskilt kompetensområde som är strategiskt viktigt för er verksamhet?

Vi skräddarsyr kurser och kompetensutvecklingsinsatser som tar sin utgångspunkt i er verklighet – i er organisation, i era möjligheter och utmaningar samt i ert kompetensbehov. Oftast så är de företagsinterna kurser vi arrangerar för kunder en mix av onlinebaserade kursmoment, traditionella lärarledda kursdagar och rikligt med praktisk övning.

Den pedagogiska mixen möjliggör kompetensutrullningar i större organisationer på ett kostnadseffektivt sätt och med samma kvalitet överallt. Under åren har vi utbildat tusentals kursdeltagare i såväl mindre organisationer som i stora multinationella koncerner i såväl Sverige som internationellt.

Tveka inte att kontakta Ny Teknik Education för en personlig dialog på info@NyTeknikEducation.se eller på telefon 08-796 66 50.

Företagsinterna utbildningar

0
NyTeknik Education

Edlegio blir Ny Teknik Education!

Edlegio ingår i Ny Teknik Group. För att knyta de olika verksamheterna i gruppen närmare varandra så byter vi nu namn, men verksamheten fortsätter som vanligt. Du kan läsa mer under fliken Nyheter.

Du är fortsatt varmt välkommen till oss – hoppas vi ses på någon av våra kurser under 2021!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!