NyTeknik Business

[mk_page_section full_width=”true” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”false” align=”center” css=”.vc_custom_1648107744429{margin-bottom: 0px !important;}”]Ny Teknik - Värdecheck[/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section padding_top=”40″ padding_bottom=”20″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1648036938570{margin-bottom: 0px !important;}”]

Exklusiv utbildningscheck för dig som företagskund hos Ny Teknik!

I takt med den tekniska utvecklingen ökar också kompetenskraven. Som företagskund hos Ny Teknik har du möjlighet att ta del av ett förmånligt erbjudande – en personlig utbildningscheck på 3000 kronor till valfri kurs under 2022. Kurserna hittar du nedan – anmäl dig redan idag!

I takt med allt snabbare utveckling och det faktum att vi arbetar längre ökar behovet av ”re-skilling” och ”up-skilling”.  Det gäller inte enbart teknikområdet, utan även områden såsom affärs-, organisations- och ledarskapsutveckling, eller annan strategisk kunskap i gränslandet mellan teknik och affär.

Kompetensutveckling är en kontinuerlig och livslång process, som gagnar både anställda och arbetsgivare. Företag som satsar på kompetensutveckling är mer lönsamma än andra. Fler vill arbeta på sådana företag och de som gör det är ofta skickligare och mer engagerade i sitt jobb.

Hur går du tillväga?

För att bidra till kontinuerlig utveckling erbjuds du som företagskund hos Ny Teknik en utbildningscheck till ett värde om 3 000 kronor.

Rabattkoden har du/ditt företag fått i samband med beställningen av ert företagsabonnemang. För att erhålla rabatten så anger du rabattkoden i samband med din registrering till valfri kurs hos Ny Teknik Education. Checken går endast att använda vid ett tillfälle per person och den gäller endast kurser som går under 2022.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller inte hittar företagets rabattkod på info@nyteknikeducation.se.

Varmt välkommen att vidareutbilda dig tillsammans med Ny Teknik under 2022![/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section full_width=”true” padding_top=”30″ padding_bottom=”20″ visibility=”hidden-sm” sidebar=”sidebar-1″][vc_column css=”.vc_custom_1628502161291{padding-right: 30px !important;padding-left: 30px !important;}”][vc_column_text disable_pattern=”false” align=”center” margin_bottom=”30″ css=”.vc_custom_1628502177374{margin-bottom: 0px !important;}”]

Utbildningar

[/vc_column_text][mk_portfolio image_size=”large” column=”5″ excerpt_length=”0″ meta_type=”none” zoom_icon=”false” count=”-1″ sortable=”false” pagination=”false” categories=”sveriges-ingenjorer”][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section full_width=”true” padding_top=”30″ padding_bottom=”20″ visibility=”visible-sm” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”false” align=”center” margin_bottom=”30″ css=”.vc_custom_1628502177374{margin-bottom: 0px !important;}”]

Utbildningar

[/vc_column_text][mk_portfolio image_size=”large” column=”5″ excerpt_length=”0″ meta_type=”none” zoom_icon=”false” count=”-1″ sortable=”false” pagination=”false” categories=”sveriges-ingenjorer”][/vc_column][/mk_page_section]

NyTeknik Education

Du vet väl om att vi även erbjuder företagsinterna kurser?

Under åren har vi utbildat tusentals kursdeltagare i såväl mindre organisationer som i stora multinationella koncerner både i Sverige och internationellt. Tveka inte att kontakta oss för en personlig dialog.

 

Läs mer här!

You have Successfully Subscribed!