Dela din passion med andra

Din roll och karriär som ämnesexpert i ett särskilt affärsområde blir ännu mer givande om du får chansen att dela med dig av din kompetens och utvecklas tillsammans med andra professionella individer som delar din passion.

Tillsammans, och med din specifika expertis som en självklar utgångspunkt, så överför vi din kompetens och erfarenhet till nya karriärmöjligheter för andra professionella individer i Sverige och Norden.

Så kommer du igång

Är du eller din organisation intresserade av att dela med er av er expertis till andra professionella individer som verkar inom samma område som er genom att tillsammans med Ny Teknik Education skapa en utbildning inom området?

Tveka då inte att kontakta oss på info@NyTeknikEducation.se.

Ny Teknik Education är del av företagsgruppen Ny Teknik Group. Vi arbetar nära och på daglig basis med gruppens varumärken, plattformar och mediekanaler för att säkerställa räckvidd i utvalda målgrupper och marknader för Ny Teknik Educations plattform i allmänhet och för specifika kurser i synnerhet.

NyTeknik Group & Co

0
NyTeknik Education

Edlegio blir Ny Teknik Education!

Edlegio ingår i Ny Teknik Group. För att knyta de olika verksamheterna i gruppen närmare varandra så byter vi nu namn, men verksamheten fortsätter som vanligt. Du kan läsa mer under fliken Nyheter.

Du är fortsatt varmt välkommen till oss – hoppas vi ses på någon av våra kurser under 2021!

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!