Ny Teknik Education är en del av Ny Teknik Group

Ny Teknik Group - Logo

NyTeknik, logo

NyTeknik Education, logo

NyTeknik Agency, logo

Som professionell individ söker du utmaningar, kontinuerlig utveckling och inspiration. Lärande är ett livslångt åtagande och nyckeln till en framgångsrik karriärutveckling. Ny Teknik Education överför affärskunnande från ledande experter till professionella individer och skapar därmed nya karriärförutsättningar. Vi hjälper dig att lägga kompetenspusslet för att navigera rätt på din professionella utvecklingsresa.

Ett modernt utbildningsföretag

Ny Teknik Education är ett modernt utbildningsföretag som arrangerar affärsorienterade kurser för professionella målgrupper. Vi tror på en mixad modern pedagogik och varvar onlinebaserade kursmoment med traditionell klassrumsundervisning tillsammans med Sveriges främsta experter inom aktuella kompetensområden.

Ny Teknik Education är en del av den företagsgruppen Ny Teknik Group som bland annat äger och ger ut affärstidningarna Ny Teknik, Lag & Avtal, Arbetarskydd, Teknikhistoria och Ingenjörskarriär . Genom att vara en del av Ny Teknik Group så säkerställer vi en såväl bred som nischad räckvidd i utvalda målgrupper och marknader för våra utbildningar.

Lång erfarenhet och brett nätverk av ämnesexperter

Teamet på Ny Teknik Education har mångårig erfarenhet av att ta fram och genomföra kvalificerade utbildningar inom affärsorienterade ämnesområden tillsammans med Sveriges främsta ämnesexperter för såväl den öppna marknaden som för företagsinterna sammanhang.

Några av våra nöjda kunder och samarbetspartners

0