Marknadskoordinator till Ny Teknik Education

Författare:

|

Datum:

|

Letar du efter ett spännande jobb inom marknadsföring?

Vi söker en kreativ, nyfiken och självgående marknadskoordinator som vill vara en del av ett team med högt i tak och gemenskapskänsla där utvecklingen går fort fram! Tjänsten är ett vikariat då vår marknadskoordinator går på föräldraledighet. I rollen som marknadskoordinator på Ny Teknik Education kommer du att ta stort eget ansvar från dag ett. Du kommer att spela en nyckelroll i att formulera, planera och genomföra marknadsföringsinsatser samt utveckla vår varumärkesbild. Du får stor möjlighet att testa dig fram med nya kreativa idéer och koncept.

Mer konkret innebär dina huvudsakliga arbetsuppgifter att;

 • Producera och koordinera framtagande av digitalt och fysiskt marknadsmaterial till t.ex. e-postmarknadsföring, webbsidor, presentationer, annonser, blogginlägg, sociala medier
 • Skriva säljande, varierande och sökordsoptimerade texter till ovanstående kanaler
 • Koordinera fysiska och digitala utbildningar/event
 • Löpande SEM-arbete, uppdatera och utveckla SEO och SEA
 • Skapa och driva digitala kampanjer i sociala medier
 • Komma med idéer om hur vi kan öka försäljningen och nå målgruppen på nya spännande sätt

I teamet administrerar vi också genomförande i samband med utbildningstillfället och vi är måna om att skapa en bra kund- och lärarupplevelse. I rollen ingår också:  

 • Kommunikation med deltagare/kursledare/partners inför, under och efter kursleveranser/event
 • Medverka i utbildningssammanhang
 • Utveckla den digitala kommunikationen med deltagare

Vi tror att du känner dig hemma bland dessa program:

 • WordPress
 • MailChimp
 • Google Ads
 • Facebook/Instagram och LinkedIn
 • Office 365
 • SurveyMonkey

Om dig

För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller motsvarande. Har du arbetat något/några år med liknande uppgifter är det mycket meriterande. Du beskriver dig troligtvis som noggrann, kreativ och lösningsorienterad. Vidare tror vi att du har lätt för att bygga relationer och att samarbeta med olika intressenter, då rollen innebär att du får ett brett kontaktnät. Du är en vass skribent och tydlig i din kommunikation samt pratar och skriver obehindrat på svenska. Har du ett intresse av utbildningsvärlden är det ett extra plus.

Om Ny Teknik och Ny Teknik Education

Ny Teknik Education ingår i Ny Teknik Group med omkring 35 medarbetare. Ny Teknik är Sveriges största medievarumärke för ingenjörer, tech/IT, beslutsfattare, affärsutveckling, management och liknande målgrupper.

Ny Teknik Education är ett modernt utbildningsföretag som arrangerar utbildningar i gränslandet mellan teknik och affär för professionella målgrupper tillsammans med Sveriges främsta experter inom aktuella kompetensområden. Vi är övertygade om att framtiden för professional training ligger i digitala leveransformat, vi har en ”digital first”-strategi och söker hela tiden efter smarta och nyskapande pedagogiska metoder för att ligga i framkant i marknaden för företagsutbildning.

Ny Teknik har kontor på Birkagatan i centrala Stockholm, invid restaurangkvarteren på Rörstrandsgatan och mycket nära kommunikationer såsom tunnelbana, buss och pendeltåg.

Ansökan

Tjänsten är ett vikariat på 50-100 % från mitten av augusti 2023 till 31 maj 2024, med goda chanser till förlängning. Vid önskemål är vi även öppna för en konsultlösning. Ny Teknik Group arbetar enligt en hybridmodell som innebär flexibilitet mellan arbete på kontoret och på distans. Varmt välkommen med ditt CV/personliga brev!

Kontakt: Christian Helgesson, vd för Ny Teknik Education
E-post: christian.helgesson@nyteknikeducation.se
Mobil: 0733-444 006

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NyTeknik Education

Du vet väl om att vi även erbjuder företagsinterna kurser?

Under åren har vi utbildat tusentals kursdeltagare i såväl mindre organisationer som i stora multinationella koncerner både i Sverige och internationellt. Tveka inte att kontakta oss för en personlig dialog.

 

Läs mer här!

You have Successfully Subscribed!