Ny Teknik - Värdecheck

Exklusiv utbildningscheck för dig som är medlem i Nox nätverk!

I takt med den tekniska utvecklingen ökar också kompetenskraven. Som medlem i Nox Consultings nätverk har du möjlighet att ta del av ett förmånligt erbjudande – en personlig utbildningscheck på 3000 kronor till valfri kurs. Kurserna hittar du nedan – anmäl dig redan idag!

I takt med allt snabbare utveckling och det faktum att vi arbetar längre ökar behovet av ”re-skilling” och ”up-skilling”.  Det gäller inte enbart teknikområdet, utan även områden såsom affärs-, organisations- och ledarskapsutveckling, eller annan strategisk kunskap i gränslandet mellan teknik och affär.

Kompetensutveckling är en kontinuerlig och livslång process, som gagnar både anställda och arbetsgivare. Företag som satsar på kompetensutveckling är mer lönsamma än andra. Fler vill arbeta på sådana företag och de som gör det är ofta skickligare och mer engagerade i sitt jobb.

Hur går du tillväga?

För att bidra till kontinuerlig utveckling och livslångt lärande erbjuds du som medlem i Nox nätverk en utbildningscheck till ett värde om 3 000 kronor.

Du som medlem i Nox nätverk hittar koden i inloggat läge på www.nox-community.se

För att erhålla rabatten så anger du rabattkoden i samband med din registrering till valfri kurs hos Ny Teknik Education. Checken går endast att använda vid ett tillfälle per person.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller inte hittar företagets rabattkod på info@nyteknikeducation.se.

Varmt välkommen att vidareutbilda dig tillsammans med Ny Teknik Education!

Utbildningar

Utbildningar

0