In Inspiration

Ny Teknik Education växer och söker ny projektledare!

Ny Teknik Education är ett modernt och snabbt växande utbildningsföretag som arrangerar utbildningar i gränslandet mellan teknik och affär för ingenjörer och andra målgrupper och beslutsfattare i teknikintensiva bolag och industri. Tillsammans med Sveriges främsta experter inom våra aktuella kompetensområden arrangerar vi omkring 200 aktiviteter per år – såväl fysiska utbildningar och konferenser som digitala distansutbildningar och On Demand-kurser.

Ny Teknik Education ingår i Ny Teknik Group med omkring 35 medarbetare. Ny Teknik är Sveriges största medievarumärke för ingenjörer, tech/IT, beslutsfattare, affärsutveckling, management och liknande målgrupper med ett intresse för professionell utveckling i gränslandet mellan teknik och affärer. Tidningen Ny Teknik når 130 000 ingenjörer per upplaga och sajten NyTeknik.se har närmare 500 000 besökare i veckan.

Ny Teknik Education är utbildningsdelen i gruppen. Vi är inne i en mycket expansiv fas och behöver därför komplettera teamet med en projektledare som vill arbeta mitt i den spännande och dynamiska utvecklingen av marknaden för företagsutbildning/B2B Professional training.

Rollen innebär att projektleda utbildningar, kurser och konferenser – från idégenerering till konceptpaketering och genomförande. Som projektledare har du en mycket utåtriktad roll med dagliga kontakter med bland andra kursledare, kursdeltagare, föreläsare, affärspartners och medarbetare.

Du kan vara nyexaminerad eller ha något/några års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från ett utbildnings-, konsult- eller eventbolag. Kunskaper om affärs- och konceptutveckling, projektledning, tjänste- och konceptpaketering, marknadsföring, försäljning av utbildningar inom B2B-segmentet samt utbildningsadministration är meriterande.

Du har sannolikt en utbildningsbakgrund inom projektledning, event management, digital marknadsföring, kommunikation eller motsvarande.

Tjänsten är en fast anställning på heltid med placering på vårt kontor/hybrid i centrala Stockholm. Tjänsten kommer att tillsättas under våren 2024.

Skicka in CV och motiveringsbrev om varför söker tjänsten till: info@nyteknikeducation.se

Välkommen med din ansökan!

 

För frågor om tjänsten kontakta:

Christian Helgesson, vd för Ny Teknik Education

christian.helgesson@nyteknikeducation.se

0733-444 006

0

Följ oss på LinkedIn!

Håll dig uppdaterad om våra högaktuella kurser, exklusiva erbjudanden, konferenser, nyhetsbrev och mycket, mycket mer!

 

Scanna QR-koden för att ta dig till vår sida eller klicka här!

You have Successfully Subscribed!