Event - 2017-12-12

Välkommen på kostnadsfria inspirationsevents den 12 december!

Författare:

|

Datum:

|

Event - 2017-12-12För dig som är intresserad av hur man skapar förutsättningar för en framgångsrik mobil marknadsföring, hur man kundfokuserar företagets erbjudanden eller mäter värdet och styrkan i ett varumärke så arrangerar vi en serie kostnadsfria inspirationsevent den 12 december på F7 Möten & Konferens.

På mötena lyssnar du till Erik Modig, forskare från Handelshögskolan i Stockholm, Anders Ångström, rådgivare inom området kundfokusering från A-focus samt Alexander Todoran, rådgivare inom varumärkesområdet från Venti. Erik, Anders och Alexander är också kurslärare på Edlegios kurser inom respektive ämnesområde, kurser som vi under mötena också passar på att berätta lite mer om.

Obs! Eventet om mobil marknadsföring kl. 08:30 är fullsatt. Vi har därför satt in ett extra möte om mobil marknadsföring kl. 10:30-12:00. Övriga möten sker kl. 13:00 (varumärkesvärdering) samt kl. 15:00 (Kundfokusering och kundinsikt 360º).

Läs mer om innehåll, tider, lokal, adress och hur du anmäler dig m.m här.

Varmt välkommen önskar Edlegio tillsammans med våra föreläsare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NyTeknik Education

Du vet väl om att vi även erbjuder företagsinterna kurser?

Under åren har vi utbildat tusentals kursdeltagare i såväl mindre organisationer som i stora multinationella koncerner både i Sverige och internationellt. Tveka inte att kontakta oss för en personlig dialog.

 

Läs mer här!

You have Successfully Subscribed!