Thought Leadership-podden

4. Systems Lifecycle Management – hur göra bra affärer av komplexa system?

Författare:

|

Datum:

|

,

[vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZwbGF5ZXIuYWNhc3QuY29tJTJGdGhvdWdodC1sZWFkZXJzaGlwLXBvZGRlbiUyRmVwaXNvZGVzJTJGMDQtc3lzdGVtcy1saWZlY3ljbGUtbWFuYWdlbWVudC1odXItZ29yYS1icmEtYWZmYXJlci1hdi1rb21wJTIyJTIwZnJhbWVCb3JkZXIlM0QlMjIwJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjIxMTBweCUyMiUyMGFsbG93JTNEJTIyYXV0b3BsYXklMjIlM0UlM0MlMkZpZnJhbWUlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1601045549915{margin-bottom: 0px !important;}”]

Intervju med Tom Strandberg

Snabb teknikutveckling, globala marknader och andra makrotrender sätter press på företag att leverera mer innovativa produkter och tjänster. Kunder går från att köpa produkter till att köpa tjänster, till att köpa system, ofta med livscykelåtaganden.

Här finns det mycket att vinna för den som kan hantera den ökande komplexiteten och samtidigt mycket att förlora. Det blir allt viktigare att göra rätt för att det ska bli en lönsam affär.

För att bli framgångsrik så är det avgörande att ha förmågan att tänka och agera i termer av System (för att vi behöver tänka större än någonsin tidigare), tänka och agera i termer av Livscykel (för att vi behöver tänka längre än någonsin tidigare) och i termer av Management (för att vi behöver agera, organisera och leda smartare).

I detta avsnitt av Thought Leadership-podden intervjuar vi Tom Strandberg som är senior konsult på Syntell och Certifierad Systems Engineering Professional. Tom har lång framgångsrik yrkesmässig erfarenhet av utveckling av företags och organisationers förmåga att hantera komplexa system.

Är du nyfiken på att lära dig mer? Läs mer om Edlegios utbildning Certified Systems Lifecycle Manager.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Följ oss på LinkedIn!

Håll dig uppdaterad om våra högaktuella kurser, exklusiva erbjudanden, konferenser, nyhetsbrev och mycket, mycket mer!

 

Scanna QR-koden för att ta dig till vår sida eller klicka här!

You have Successfully Subscribed!