Tillämpad AI / On Demand

1 990 kr

FORMAT: On Demand OMFATTNING: ca 3 timmar KURSINTYG: Kursintyg genereras i portalen efter genomförd och godkänd kurs

Sista anmälningsdag

Vänligen notera att sista anmälningsdag för denna kurs är en vecka (5 arbetsdagar) före kursstart.

Kursansvarig

Välj person…

Telefon:
Välj telefonnummer…

E-post:
Välj e-post…

Artificiell intelligens (AI) är en av de mest spännande och banbrytande teknologierna i nästa våg av digitaliseringen. Dess användning  håller en stor värdepotential inom företagsvärlden och kan användas för att automatisera processer, förbättra kundupplevelser, effektivisera beslutsfattande och öka produktivitet. Detta har en stor inverkan på affärsstrategi och kan även bidra till ökad konkurrenskraft, innovation och tillväxt. Efter avslutad kurs kommer du att ha en grundläggande förståelse av AI och hur du kan använda teknologin för att förbättra din verksamhet och driva innovation.

Eftersom AI i nuläget är under ständig förändring, är det ett komplext och svårnavigerat område. Det kan därför förefalla klokt att som verksamhet avvakta och bevaka konkurrenternas utspel innan man väljer sina egna vägar. Men, i likhet med investeringar inom områden som cybersäkerhet innebär att vara sist på bollen en allvarlig och onödig risk mot din framtida affär. Konkurrenter som har kommit längre i sina satsningar kan hinna längre och fatta mer välinformerade beslut, och har således goda chanser att ta för sig mer av marknaden.

On Demand-kursens innehåll

  • Vad är AI- definitioner och områden (33 min)
  • Hur används AI och av vilka? (25 min)
  • Tillämpningar och verktyg (32 min)
  • AI för att accelerera din strategi (31 min)
  • Etik, juridik och riktlinjer (42 min)
  • Hur kommer man igång med AI (21 min)

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som är ansvarig för organisationens utveckling inom AI-digitalisering, som behöver förstå hur man kan använda tekniken och hur man går till väga för att på bästa sätt realisera potentialen utifrån den egna verksamhetens förutsättningar.

Exempel på roller i målgruppen är projekt- eller programledare, affärs- eller verksamhetsutvecklare, linjechefer, ansvarig för nyetablerat affärsområde, utvecklingschef, CIO, CTO, IT-chef/ansvarig, VD, ansvarig för strategienhet, automatiseringschef, transformationsansvariga m. fl.

Kurslärare

Charlotte MattfolkCharlotte Mattfolk har en över 20-årig karriär som strategi och managementkonsult med fokus på digitalisering, AI och framtidsspaningar. Hon har varit strategichef och VD på flera managementkonsultbolag och idag driver hon AI-plattformen IAMAI som matchar kundbehov med frilansande managementkonsulter.

NYHET!

Nu lanserar Ny Teknik ny flaggskeppsutbildning!

Årets stora satsning! Bli Certifierad CTO - en nyckelroll i gränslandet mellan teknik och affär. 

Läs mer här!

You have Successfully Subscribed!