NyTeknik Education

Edlegio byter namn till Ny Teknik Education

Författare:

|

Datum:

|

NyTeknik Education

Edlegio är ett dotterbolag till företagsgruppen Ny Teknik Group. Som en del i satsningen kring Ny Teknik Group så knyter vi nu utbildningsverksamheten närmare gruppen och byter namn från Edlegio till Ny Teknik Education.

Vi är övertygade om att detta kommer att ge oss förutsättningar att ta utbildningsverksamheten till nästa nivå – att det blir en hävstång för att växa affären under kommande år, att det hjälper oss navigera ämnesmässigt och målgruppsmässigt samt frigöra övriga synergier såväl externt som internt.

Nysatsningen på Ny Teknik Group startade sommaren 2020 då Thomas Peterssohn, Christer Björkin och Lars Henrik Friis Molin köpte ut företaget från Alma Media och bildade Ny Teknik Group. Kärnan i gruppen är titeln Ny Teknik (medievarumärke). Den 1 februari 2021 anslöt Gunilla Herlitz som såväl delägare som styrelseordförande. Nu finns en ambitiös plan att utveckla gruppen och affären, och i den planen är utbildning en mycket central komponent.

Det känns oerhört stimulerande att vara en del av det nya Ny Teknik Group och tillsammans bygga en stark företagsgrupp med olika verksamhetsben samlade under varumärket Ny Teknik.

Samtidigt så kommer Edlegio/Ny Teknik Education att fungera på precis samma sätt som tidigare, som en egen enhet och som ett dotterbolag i gruppen. Alla befintliga och planerade kurser, alla avtal, överenskommelser, affärsrelationer och annat som föreligger mellan Edlegio/Ny Teknik Education och dig som kund, affärspartner, kursledare eller leverantör kommer att fungera på samma sätt som tidigare. Den stora skillnaden är alltså det varumärke vi kommer att jobba under, och alla positiva aspekter det för med sig.

Varumärkesförändringen kommer att ske successivt under våren 2021.

Vid frågor, tveka inte att kontakta vd Christian Helgesson på telefon 0733-444 006 eller christian.helgesson@edlegio.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Följ oss på LinkedIn!

Håll dig uppdaterad om våra högaktuella kurser, exklusiva erbjudanden, konferenser, nyhetsbrev och mycket, mycket mer!

 

Scanna QR-koden för att ta dig till vår sida eller klicka här!

You have Successfully Subscribed!