In Inspiration

Ny Teknik Education är ett modernt utbildningsföretag som arrangerar utbildningar i gränslandet mellan teknik och affär för professionella målgrupper. Vi tror på en mixad modern pedagogik och varvar onlinebaserade kursmoment med traditionell klassrumsundervisning tillsammans med Sveriges främsta experter inom aktuella kompetensområden.

Ny Teknik Education är ett dotterbolag till Ny Teknik Group som äger och ger ut tidningen Ny Teknik, sajten NyTeknik.se, Ingenjörskarriär, Teknikhistoria samt Lag & Avtal. Gruppen består av omkring 40 medarbetare.

Ny Teknik Education är inne i en expansiv fas och söker nu en projektledare/marknadsförare med erfarenhet och kunskap om utbildnings- och/eller eventverksamhet inom B2B-segmentet.

Du har sannolikt arbetat på ett utbildningsbolag tidigare och har kunskaper om affärsutveckling, projektledning, marknadsföring och försäljning av utbildningar inom B2B-segmentet samt kursadministration. Du har sannolikt en utbildningsbakgrund inom marknadsföring, kommunikation, projektledning eller motsvarande.

Du får gärna vara konsult inom området och vi är öppna för att börja med en deltidstjänst på konsultbasis för att successivt skala upp engagemanget.

För ansökan och/eller frågor kontakta Christian Helgesson på e-post Christian.Helgesson@NyTeknikEducation.se eller via telefon 0733-444 006.

0

Följ oss på LinkedIn!

Håll dig uppdaterad om våra högaktuella kurser, exklusiva erbjudanden, konferenser, nyhetsbrev och mycket, mycket mer!

 

Scanna QR-koden för att ta dig till vår sida eller klicka här!

You have Successfully Subscribed!