Ny serie av utbildningar inom affärsutvecklingsområdet

Författare:

|

Datum:

|

bild-blogg

Edlegio har tillsammans med Cordial tagit fram en hel serie med kvalificerade intensivkurser inom affärsutvecklingsområdet med fokus på tillämpning och som baseras på mixad modern pedagogik – såväl online som i helklass.

Syftet med utbildningsserien i modern affärsutveckling är att erbjuda personer som arbetar med strategisk affärsutveckling verktyg och metoder som sträcker sig från övergripande strategisk nivå, via perspektiv som rör management och organisation, affärsmodeller och affärskrav, till detaljerade studier av processer, information och system.

Kursen Introduction to Business Models & Business Architecture ger deltagaren djupare kunskap om hur ett modernt managementramverk är uppbyggt och ur de olika delarna interagerar. Du lär dig också teorin bakom affärsmodellkonceptet och hur du praktiskt använder modellen då du analyserar din egen verksamhet och affärslogiken i din bransch.

Kursen Business Model Innovation (som lanseras i en ny uppdaterad version i början av november) går längre och djupare i materian kring affärsmodellen – nämligen hur du utvecklar och innoverar en affärsmodell och därmed skapar förutsättningar för hållbar konkurrenskraft.

Den omfattande kursen Enterprisearkitektur – ur ett affärsperspektiv visar hur du skapar robusta strukturer som stöttar din verksamhet. Kursen ger deltagaren god kunskap om hur verksamheten hänger ihop – från strategi till processer, information och system – och hur du skapar en professionell metodik för arkitekturdriven affärsutveckling.

För dig som är intresserad av dramatiskt förbättringsarbete ingår i vår serie även kursen Radikal innovation av affärsprocesser (eller Business Process Reengineering (BPR) på engelska). Kursen ökar din kunskap om hur du kan arbeta med processer och aktiviteter för att identifera, diagnostisera, mobilisera och genomföra dramatiska processförbättringar.

 

Mixad modern pedagogik

Varje kurspaket består av en omfattande onlinebaserad kursdel samt en praktisk utbildningsworkshop i helklass. För dig som endast behöver få god kunskap och förståelse för respektive kursämne erbjuder vi en möjlighet att bara köpa den onlinebaserade kursdelen. För dig som vill lära dig kompetensen på djupet, öva praktiskt i helklass, lära av andra affärsutvecklare och förbereda dig för genomförande rekommenderar vi att köpa hela kurspaketet, dvs. onlinekurs plus utbildningsworkshop.

 

Kompletterande kurser – för dig som brinner för affärsutveckling

Tanken bakom utbildningsserien är att bidra med fyra perspektiv i viktiga och centrala affärsutvecklingskompetenser. Som affärsutvecklare har vi alla olika erfarenheter, intressen och kunskapsdjup. Även om du inte behöver vara expert på alla ovanstående kompetensområden, så bör du som modern affärsutvecklare ha god förståelse för de olika perspektiv som de fyra kurserna lyfter fram, förklarar och praktiskt övar på.

Alla fyra kurserna kompletterar varandra innehållsmässigt och grundtanken är att de med fördel ska kunna kombineras för att ge dig som affärsutvecklare en god kunskapsmässig grund att stå på.

Välkommen som deltagare på en serie av kurser skapad specifikt för dig som brinner för modern affärsutveckling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.