Ny Teknik Education - Ny Medarbetare

Ny Teknik Education växer och söker nya medarbetare!

Författare:

|

Datum:

|

Ny Teknik Education är ett modernt utbildningsföretag som arrangerar utbildningar i gränslandet mellan teknik och affär för professionella målgrupper tillsammans med Sveriges främsta experter inom aktuella kompetensområden. Vi är övertygade om att framtiden för professional training ligger i digitala leveransformat, vi har en ”digital first”-strategi och söker hela tiden efter smarta och nyskapande pedagogiska metoder för att ligga i framkant i marknaden för företagsutbildning.

Ny Teknik Education ingår i Ny Teknik Group med omkring 35 medarbetare. Ny Teknik är Sveriges största medievarumärke för ingenjörer, tech/IT, beslutsfattare, affärsutveckling, management och liknande målgrupper med ett intresse för professionell utveckling i gränslandet mellan teknik och affärer. Tidningen Ny Teknik når 130 000 ingenjörer per upplaga och sajten NyTeknik.se har närmare 500 000 besökare i veckan.

Ny Teknik Education - Ny Medarbetare

Ny Teknik Education är inne i en mycket expansiv fas och behöver därför komplettera teamet med en projektledare och/eller marknadsförare som vill arbeta mitt i den spännande utvecklingen av marknaden för företagsutbildning/professional training som just nu är inne i en snabb och dynamisk digitaliseringfas.

Du kan vara nyexaminerad eller ha något/några års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från ett utbildnings-, konsult- eller eventbolag. Kunskaper om affärsutveckling, projektledning, tjänste- och konceptpaketering, marknadsföring, försäljning av utbildningar inom B2B-segmentet samt utbildningsadministration är meriterande.

Du har sannolikt en utbildningsbakgrund inom projektledning, event management, digital marknadsföring, kommunikation eller motsvarande.

Vi siktar i första hand på en fast anställning heltid med placering på vårt kontor/hybrid i centrala Stockholm. Men vid önskemål är vi även öppna för en konsultlösning samt att börja med en deltidstjänst för att successivt skala upp engagemanget.

Tjänsten kommer att tillsättas under våren 2022.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt:
Christian Helgesson, vd för Ny Teknik Education
E-post: christian.helgesson@nyteknikeducation.se
Mobil: 0733-444 006

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.