Digital Marknadsförare

Ny Teknik Education växer och söker digital marknadsförare

Författare:

|

Datum:

|

Digital Marknadsförare

Stockholm 18 november 2021

Ny Teknik är Sveriges största medievarumärke för ingenjörer, tech/IT, beslutsfattare, affärsutveckling, management och liknande målgrupper med ett intresse för professionell utveckling i gränslandet mellan teknik och affärer. Tidningen Ny Teknik når 130 000 ingenjörer per upplaga och sajten NyTeknik.se har närmare 500 000 besökare i veckan.

I Ny Teknik Group ingår Ny Teknik Education. Ny Teknik Education är ett utbildningsföretag som arrangerar utbildningar i gränslandet mellan teknik och affär för professionella målgrupper tillsammans med Sveriges främsta ämnesexperter inom våra olika kompetensområden.

Ny Teknik Education växer och söker nu en digital marknadsförare som kan bidra till att öka tillväxten i vår utbildningsaffär genom att professionalisera och öka den digitala kommunikationen kring våra utbildningserbjudanden. I uppgifterna ingår att driva våra digitala marknadsföringskampanjer i kanaler och med verktyg såsom SEO, Google Ads, partnersamarbeten, social media-marknadsföring, designa och skapa innehåll för e-postmarknadsföring och liknande.

Arbetet utförs på Ny Tekniks kontor i centrala Stockholm där du sitter tillsammans med Ny Tekniks redaktion, Ny Teknik Educations team samt säljavdelningen, men stora delar av arbetet kan självklart utföras på distans också. Totalt är vi omkring 25 personer på kontoret. Förhållandet mellan kontor/distans sker i dialog och beror också på de aktuella projektens status m. m.

Du kan ha något/några års erfarenhet från arbete med marknadsföring i digitala kanaler eller komma direkt från utbildning med samma inriktning. Det är en fördel, men inget krav, om du har erfarenhet från marknadsföring av tjänstekoncept inom B2B-världen. Tidigare erfarenhet från marknadsföringsuppdrag inom utbildnings- eller eventsektorn är meriterande.

Tjänsten som digital marknadsförare kommer att tillsättas under våren 2022.

Mer information om Ny Teknik Education finns på www.NyTeknikEducation.se

Mer information om Ny Teknik finns på www.NyTeknik.se

Välkommen med din ansökan direkt till Ny Teknik Educations vd under vintern 2021/2022.

Kontakt:
Christian Helgesson, vd för Ny Teknik Education
E-post: Christian.helgesson@nyteknikeducation.se
Mobil: 0733-444 006

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.