Edlegio i samarbete med team-rådgivaren Per Hugander

Författare:

|

Datum:

|

Att nå framgång på dagens marknader handlar i allt högre utsträckning om att lära sig hantera komplexitet och att vara snabbrörlig. För att klara av att hantera komplexitet behöver vi ställa krav på våra företag och organisationer, och på dig som ledare, att skapa rätt förutsättningar.

Goda förutsättningar kan skapas på flera olika sätt, men en central fråga är hur vi skapar och bygger effektiva team som identifierar och omfamnar möjligheter, som genom sin sammansättning har mångfacetterad problemlösningsförmåga och som har en strukturerad process för att fatta beslut, och för att fatta bra och kloka beslut.

 

Ny kvalificerad onlinekurs

Den 3 maj lanserade Edlegio den nya kvalificerade onlinekursen Moderna team som löser komplexa utmaningar tillsammans med team- och ledarskapsrådgivaren Per Hugander.

Per Hugander

Per har en bakgrund inom Procter & Gamble, The Boston Consulting Group men framförallt som strategichef på Fryshuset där han arbetade länge tillsammans med Anders Carlberg med svåra och utmanande, men utvecklande och energigivande, sociala frågor. Idag arbetar Per som rådgivare åt företag och ledningsgrupper kring ledarskaps- och teamfrågor, inte minst tillsammans med entreprenörs- och tillväxtbolag såsom Truecaller och Fishbrain.

 

Fullbokat inspirationsevent i samband med lansering av onlinekursen

Den 11 maj arrangerade vi ett fullsatt inspirationsevent på Edlegio med Per Hugander kring hur man skapar framgångsrika team och för att ge mer info om Edlegios nya onlinekurs.

I kurspaketet Moderna team som löser komplexa utmaningar ingår, bortsett från den omfattande onlinedelen, också en workshop den 26 augusti. Du läser mer om kursen här.

Hör Per själv berätta om kursen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NyTeknik Education

Du vet väl om att vi även erbjuder företagsinterna kurser?

Under åren har vi utbildat tusentals kursdeltagare i såväl mindre organisationer som i stora multinationella koncerner både i Sverige och internationellt. Tveka inte att kontakta oss för en personlig dialog.

 

Läs mer här!

You have Successfully Subscribed!