Kundinsikt - ur ett 360-gradersperspektiv

Kundinsikt 360 grader – förstår ni era kunders verkliga behov?

Författare:

|

Datum:

|

Kundinsikt - ur ett 360-gradersperspektiv

Kundfokusering handlar i grunden om att förstå vilket ”jobb” kunden behöver få gjort och hur din organisation ska utforma er tjänst, produkt eller lösning för att underlätta för kunden att nå sina mål. På engelska talas det ofta om begreppet Job to be done.

De flesta företag och organisationer finns till av en anledning, för att lösa ett definierat kundbehov. Därav följer att de flesta verksamheter har en grundläggande förståelse för sina kunder samt etablerade arbetssätt för att leverera värde.

Men kundernas verklighet förändras och nya behov uppstår, på dagens marknader snabbare än någonsin. En utmaning för många organisationer i denna snabbföränderliga affärsmiljö är att gå från ostrukturerade antaganden om vad kunderna behöver till ett strukturerat arbetssätt som levererar verklighetsbaserad kundinsikt och som visar hur ni bör förändra, förnya, förfina eller optimera det kundvärde ni levererar.

Nu lanserar Edlegio kursen Customer Insight Creation – kundinsikt 360° för er som verkligen vill förstå era kunders behov och därmed också skapa förutsättningar för att utforma era erbjudanden i enlighet med det ”jobb” som era kunder verkligen behöver få utfört.

Kursen består av två heldagar i helklass den 21-22 november i centrala Stockholm, som förberedelse inför kursdagarna genomför alla deltagare en onlinekurs som ger djupare kunskap om de teoretiska och praktiska delar som skapar förutsättningar för verklig kundinsikt sett utifrån ett 360 graders-perspektiv.

Kostnadsfritt webinar – för inspiration!

Om du är intresserad av att inspireras mer inom området och höra mer om kursen så är du välkommen att delta på det kostnadsfria webinariet som vi arrangerar den 27 september mellan kl. 09:00-10:00. Du läser mer och anmäler dig till webinariet här.

Läs mer om kursen – praktisk information!

Om du är intresserad av att läsa mer om kursen som går den 21-22 november så hittar du information här: Customer Insight Creation – kundinsikt 360 grader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NyTeknik Education

Du vet väl om att vi även erbjuder företagsinterna kurser?

Under åren har vi utbildat tusentals kursdeltagare i såväl mindre organisationer som i stora multinationella koncerner både i Sverige och internationellt. Tveka inte att kontakta oss för en personlig dialog.

 

Läs mer här!

You have Successfully Subscribed!