Nya trender inom Cybersäkerhet – hur du skyddar din verksamhet i en digital värld

Författare:

|

Datum:

|

[vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZlbWJlZC5hY2FzdC5jb20lMkY1ZjJiYmU4NWI0NDg5MjVjZjAwZjY1YzklMkY2MzI4OWI2MGZhMzE3ZDAwMTI4NGExODQlMjIlMjBmcmFtZUJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjEwMCUyNSUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjE5MHB4JTIyJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1662120514674{margin-bottom: 0px !important;}”]Statistik visar att 50-80 procent av alla organisationer som blir utsatta för Ransomware (utpressningsförsök) betalar lösensumman! Siffran är skrämmande och följden blir ofta fler attacker och högre utpressningsbelopp. 

Sverige ligger i internationell jämförelse långt fram när det gäller digitalisering. Den digitala infrastrukturen är vital för vårt samhälle. Samtidigt växer antalet attacker, hot och risker lavinartat. Det som säkerhetsexperter tidigare varnade för är idag verklighet.

För att minska sårbarheten krävs att ni som företag och organisationer bygger hållbar och varaktig motståndskraft. Det gör du bäst genom att tillvarata interna resurser, kompetensutveckla organisationen och öka förståelsen för de nya hoten. Öka er medvetenhet om hur ni skyddar er och hur ni arbetar med digitala hot och risker i affärssamarbeten och val av tjänsteleverantörer.

Kunskap är nyckeln! Intresserad av att lära dig mer? Spana in vår kurs Cybersäkerhet 2023!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.