Utbildningscheck hos Ny Teknik Education för din kompetensutveckling

I takt med den tekniska utvecklingen ökar också kompetenskraven. Som medlem i Sveriges Ingenjörer har du nu möjlighet att ta del av ett förmånligt erbjudande i samarbete med Ny Teknik Education. Du får en utbildningscheck på 3000 kronor till valfri kurs* under våren 2024. Anmäl dig redan idag!

Kompetensutveckling är en kontinuerlig och livslång process. I takt med allt snabbare utveckling och det faktum att vi arbetar längre ökar behovet av ”re-skilling” och ”up-skilling”.  Det gäller inte enbart teknikbranschen, utan även områden som affärs-, organisations- och ledarskapsutveckling, eller annan strategisk kunskap i gränslandet mellan teknik och affär.

För att bidra till en stabil och kontinuerlig utveckling av Sveriges ingenjörer erbjuds du som medlem i Sveriges Ingenjörer en utbildningscheck till ett värde om 3 000 kronor som du kan använda på valfri kurs* från Ny Teknik Education under våren 2024.

Du som medlem i Sveriges Ingenjörer hittar koden här. Logga enkelt in med BankId.

Checken går endast att använda vid ett tillfälle per person och du behöver registrera dig senast 30 juni 2024. När du valt kurs anger du rabattkoden vid anmälan.

Varmt välkommen att vidareutbilda dig tillsammans med Ny Teknik Education och Sveriges Ingenjörer i vår!

*Rabatten gäller våra ”Live Online”- och Certifieringskurser (se kurser nedan). Rabatten gäller inte våra ”On Demand”-kurser eller konferenser.

En utbildningssatsning i samarbete mellan:

Sveriges Ingenjörer

NyTeknik Education

Utbildningar

NyTeknik Education

Du vet väl om att vi även erbjuder företagsinterna kurser?

Under åren har vi utbildat tusentals kursdeltagare i såväl mindre organisationer som i stora multinationella koncerner både i Sverige och internationellt. Tveka inte att kontakta oss för en personlig dialog.

 

Läs mer här!

You have Successfully Subscribed!