Sveriges Ingenjörer - Värdecheck

Utbildningscheck hos Ny Teknik Education för din kompetensutveckling

I takt med den tekniska utvecklingen ökar också kompetenskraven. Som medlem i Sveriges Ingenjörer har du nu möjlighet att ta del av ett förmånligt erbjudande i samarbete med Ny Teknik Education. Du får en utbildningscheck på 3000 kronor till valfri kurs under hösten 2022. Anmäl dig redan idag!

Kompetensutveckling är en kontinuerlig och livslång process. I takt med allt snabbare utveckling och det faktum att vi arbetar längre ökar behovet av ”re-skilling” och ”up-skilling”.  Det gäller inte enbart teknikbranschen, utan även områden som affärs-, organisations- och ledarskapsutveckling, eller annan strategisk kunskap i gränslandet mellan teknik och affär.

För att bidra till en stabil och kontinuerlig utveckling av Sveriges ingenjörer erbjuds du som medlem i Sveriges Ingenjörer en utbildningscheck till ett värde om 3 000 kronor som du kan använda på valfri kurs från Ny Teknik Education under hösten 2022.

Du som medlem i Sveriges Ingenjörer hittar koden på Mina sidor på sverigesingenjorer.se. Logga enkelt in med BankId.

Checken går endast att använda vid ett tillfälle per person och du behöver registrera dig senast 31 december 2022. När du valt kurs anger du rabattkoden vid anmälan.

Varmt välkommen att vidareutbilda dig tillsammans med Ny Teknik Education och Sveriges Ingenjörer i höst!

En utbildningssatsning i samarbete mellan:

Sveriges Ingenjörer

NyTeknik Education

Utbildningar

Utbildningar

0