Annika Steiber

Edlegio i samarbete med Silicon Valley-forskaren Annika Steiber

Författare:

|

Datum:

|

Annika i studio

Edlegio i samarbete med Silicon Valley-forskaren Annika Steiber

Silicon Valley-forskaren Annika Steiber var en av världens första akademiker som blev insläppt på Google för att studera bolagets management- och innovationsprocesser för att försöka förklara faktorerna bakom de exempellösa framgångarna.

Annika anade tidigt att de management- och innovationsprinciper som gällde för Google med stor sannolikhet även gällde för många andra moderna bolag med ett digitalt fokus. För att generalisera sina lärdomar och fullt ut förstå den nya managementlogiken så gick Annika vidare och studerade ett flertal av de andra megastjärnorna i Silicon Valley såsom Facebook, LinkedIn, Twitter, Apigee och Tesla Motors.

Slutsatsen av Annikas forskning blev en ny sammanhållen managementmodell för moderna bolag som verkar i en digital miljö och som bygger på sex centrala principer; hur du bygger in en dynamisk förmåga i organisationen som möjliggör ständig tillväxt och innovation. Verktyg för att skapa en förnyelseinriktad, snarare än reaktiv, organisation. Hur du accelererar innovationsförmågan genom en öppen innovationsmodell och hur du designar en dual organisation som klarar av att balansera dagens affär med ständig innovation för att skapa morgondagens affärer, samt hur konkurrenskraft och långsiktigt hållbar framgång kan skapas med ett modernt individbaserat managementsystem.

Ny unik onlinekurs som tar fasta på lärdomarna från Silicon Valleys megastjärnor

Den nya onlinekursen Ny Managementmodell för en Digital era leds av Annika Steiber och bygger på hennes forskning på de mest framgångsrika företagen i Silicon Valley. Kursen går pedagogiskt och strukturerat igenom modellens sex principer och ger dig såväl praktiska tips samt inspiration inför utvecklingen av din egen organisations management-, lednings- och innovationsmodell.

Kurspaketet innehåller 8 djuplodande online-lektioner inklusive övningar, dokumentation, quiz samt utvärdering. Det digitala kursmaterialet omfattar omkring 3 timmar och motsvarar 2 dagars lärarledd undervisning. Alla som deltar i onlinekursen är dessutom kostnadsfritt välkomna på en halvdagsworkshop med Annika Steiber om den nya management- och innovationsmodellen den 21 juni 2016 i Edlegios lokaler på Jakobsbergsgatan 22 i centrala Stockholm.

Lyssna till Annika Steiber berätta om kursen Ny Managementmodell för en Digital era:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NyTeknik Education

Du vet väl om att vi även erbjuder företagsinterna kurser?

Under åren har vi utbildat tusentals kursdeltagare i såväl mindre organisationer som i stora multinationella koncerner både i Sverige och internationellt. Tveka inte att kontakta oss för en personlig dialog.

 

Läs mer här!

You have Successfully Subscribed!