Managementprogram för ingenjörer – hållbar tillväxt i gränslandet mellan teknik och affär

Författare:

|

Datum:

|

Svenska ingenjörer besitter en omvittnat hög teknisk kompetens och vår ingenjörskonst har fått genomslag långt bortom våra landsgränser. Just nu befinner vi oss i den fjärde industriella revolutionen – en perfekt storm där digitalisering, elektrifiering och andra nya teknologier kombineras och förändrar alltifrån branscher till affärsmodeller.

Ny Tekniks nya kvalificerade utbildningsprogram Managementprogram för ingenjörer breddar och fördjupar din kompetens och förbereder dig på så sätt för en mer strategisk roll i gränslandet mellan teknik och affär i din organisation.

Syftet är att rusta dig med kunskap och förmåga inom management, hållbarhet och teknisk omställning:

  • Managementkompetens: Du får en en praktisk verktygslåda för framgångsrikt ledarskap och styrning anpassat för dagens snabbrörliga marknader
  • Hållbar tillväxt: Du får insikt, ramverk och verktyg för att säkerställa en ansvarsfull marknadsposition
  • Omställning i gränslandet mellan teknik och affär: utbildningen ökar din förmåga att hantera teknikskiften och lär dig dra nytta av omställning av teknik och affärslogik

Varje delmoment i utbildningen leds av utvalda ämnesexperter och lärare från näringsliv eller akademi för att ge dig såväl teoretiska som praktiskt inriktade kunskaper. Varje delmoment varvar föreläsning, praktiska exempel och övning/diskussion.

Målgrupp för utbildningen är ingenjörer i företag och organisationer som står inför, eller som siktar mot, att utvecklas i en bredare managementroll i företaget.

Anmäl dig redan idag – läs mer här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Följ oss på LinkedIn!

Håll dig uppdaterad om våra högaktuella kurser, exklusiva erbjudanden, konferenser, nyhetsbrev och mycket, mycket mer!

 

Scanna QR-koden för att ta dig till vår sida eller klicka här!

You have Successfully Subscribed!