Radikal affärsmodellinnovation av fordonsindustrin – the case of Lynk & Co

Författare:

|

Datum:

|

[vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZlbWJlZC5hY2FzdC5jb20lMkY1ZjJiYmU4NWI0NDg5MjVjZjAwZjY1YzklMkY2Mzk4YjU2MmVkMTIyYTAwMTE3NTc1ODAlMjIlMjBmcmFtZUJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjEwMCUyNSUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjE5MHB4JTIyJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][/vc_row][vc_column][/vc_column][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1662120514674{margin-bottom: 0px !important;}”]

Elektrifieringen av transportsystemet i allmänhet, och av fordonsindustrin i synnerhet, går just nu blixtsnabbt. Vi ser snabb teknisk utveckling men också en hög grad av affärsmodellinnovation från aktörerna på marknaden.

Lynk & Co har en spännande ”car sharing”-modell som förenar teknisk utveckling, affärsmodellinnovation, vårt behov av mer hållbara lösningar och hur vi som medborgare ser på våra städers utveckling. Missa inte intervjun med Alain Visser, vd för Lynk & Co! (Intervjun är på engelska).

För dig som är intresserad av mer inspiration och kunskap inom hållbarhets-, affärsmodell- eller energiområdet så kommer här några högaktuella kurstips:

Certifierad hållbarhetsarkitekt

Managementprogram för ingenjörer

Framtidens elsystem

Livscykelanalys

[/vc_column_text]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NyTeknik Education

Du vet väl om att vi även erbjuder företagsinterna kurser?

Under åren har vi utbildat tusentals kursdeltagare i såväl mindre organisationer som i stora multinationella koncerner både i Sverige och internationellt. Tveka inte att kontakta oss för en personlig dialog.

 

Läs mer här!

You have Successfully Subscribed!